Το καλάθι σας.

All Categories

Hot Sale

BESTSELLER

Guee Sol 300E THV048152

Το SOL300e είναι ενα από τα κορυφαία φώτα της Guee. Προσφέρει πολλές λειτουργίες σε ένα κομψό περίβλημα αλουμινίου. Η βάση μπορεί να τοποθετηθεί χωρίς εργαλείο στο τιμόνι ή και στον λαιμό και να ρυθμιστεί σε οποιαδήποτε γωνία. Λειτουργία Dayflash για παραγωγή 450 lumen αυξάνοντας την ορατότητα κατά την διάρκεια της ημέρας. Έρχεται με ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία που φορτίζει μέσω USB. Συμβατό με τις λύσεις έξυπνης τοποθέτησης GUEE.

Scope_R3c_black_03-1-1500x1076
 Οι Scope R3 είναι ένα πραγματικά ελαφρύ ζευγάρι τροχών δρόμου. Λόγω του χαμηλού βάρους τους, οι R3 είναι πολύ γρήγοροι και ιδανικοί για τα βουνά. Η εκτεταμένη μηχανική και η χρήση υλικών υψηλών προδιαγραφών διασφαλίζουν ότι οι R3 δεν είναι μόνο ελαφριοί αλλά και ιδιαίτερα ανθεκτικοί. Το φαρδύ στεφάνι, χαμηλού προφίλ των R3 προσφέρει ακόμα και άνεση σε λιθόστρωτα. Ως εκ τούτου, σε διαδρομές με πολλές στροφές, βουνά ή κακή ποιότητα δρόμων, το R3 προσφέρει ένα πραγματικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

45faa6a9-91c2-4bbe-99a3-9526bc774529_isaac-meson-sideview-820pixels

 

Η απόλυτη ταχύτητα είναι αυτό που οδηγεί το Isaac Meson. Οι ποδηλάτες που επιθυμούν να νοιώσουν την δύναμη τους να μεταφέρεται στον δρόμο, επιλέγουν αυτό το κορυφαίο ποδήλατο. Η αεροδυναμική και η ακαμψία είναι τα ατού του Meson και είναι πάρα πολύ πρόθυμο να τα ξεδυπλώσει στον δρόμο . Ένα καλό σύνολο δισκόφρενων είναι απαραίτητο για να σταματήσει όλη αυτή τη ταχύτητα. Τέλος, το φiνίρισμα και η αισθητική του Meson Disc το κάνει να ξεχωρίζει στον δρόμο…

ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΔΡΟΜΟΥ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΠΟΔΗΛΑΤΑ

ΡΟΥΧΑ

POPULAR PRODUCTS

NEW PRODUCTS

PRODUCTS ON SALE

LASTEST PRODUCTS

NEWSLETTER

Sign Up for Our Newsletter

Στο κατάστημα Lestos bikes θα βρείτε ποδήλατα που καλύπτουν κάθε είδους προτίμηση και ανάγκη....

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των €100,00